"Sparkasse banka" investira tri miliona KM u regionalni centar u Tuzli

Bez autora
Mar 24 2015

"Sparkasse banka" zaključila je kupoprodajni ugovor o investiciji u vlastiti poslovni prostor vrijedan tri miliona KM koji je smješten u Tuzli. U tom prostoru, većem od 650 metara kvadratnih, uskoro će biti lociran Regionalni centar Tuzla koji će obogatiti finansijski servis privrednom sektoru i građanima tog područja. Direktor "Sparkasse banke" BiH Sanel Kusturica izjavio je da se investicija u vlastiti poslovni prostor nametnula kao logičan izbor s obzirom da banka u regiji Tuzla opslužuje 25.000 fizičkih i 1.500 pravnih osoba. On smatra da ta regija ima izrazito veliki ekonomski i razvojni potencijal, te u skladu s tim namjeravaju dodatno intenzivirati svoje aktivnosti na tom području, saopćeno je iz "Sparkasse banke" BiH.

"Sparkasse banka" investira tri miliona KM u regionalni centar u Tuzli"Sparkasse banka" zaključila je kupoprodajni ugovor o investiciji u vlastiti poslovni prostor vrijedan tri miliona KM koji je smješten u Tuzli.

U tom prostoru, većem od 650 metara kvadratnih, uskoro će biti lociran Regionalni centar Tuzla koji će obogatiti finansijski servis privrednom sektoru i građanima tog područja.

Direktor "Sparkasse banke" BiH Sanel Kusturica izjavio je da se investicija u vlastiti poslovni prostor nametnula kao logičan izbor s obzirom da banka u regiji Tuzla opslužuje 25.000 fizičkih i 1.500 pravnih osoba.

On smatra da ta regija ima izrazito veliki ekonomski i razvojni potencijal, te u skladu s tim namjeravaju dodatno intenzivirati svoje aktivnosti na tom području, saopćeno je iz "Sparkasse banke" BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik